Promotie uit beeld voor sterk VVO

20 mei 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

VVO speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De Velpse ploeg was in Borculo heer en meester in het nacompetitieduel met Reunie, maar verloor net als vorige week opnieuw met 1-0.

De winnende Borculose treffer viel vlak voor tijd. De thuisploeg maakte gebruik van de ruimte toen VVO in een ‘alles-of-niets’ offensief nog een doelpunt probeerde te forceren.
“Dit was niet nodig geweest, want we hebben zowel voor als na rust een hele grote kans gehad om de score te openen”, vertelde trainer Dave de Jong van VVO na afloop. In de eerste helft passeerde Sebastiaan Fernan zijn tegenstander met een schaar, maar na zijn voorzet gleed geen van de vier VVO-ers voor het doel de bal binnen. Na de pauze verscheen Ramon van Steenbergen alleen voor de keeper, maar hij schoot de bal over.
“We hadden vandaag het middeneveld in handen, maar het geluk ontbrak”, zei De Jong, die ondanks de teleiurstelling toch sprak van een goed seizoen. “Want niemand had verwacht dat wij tot de laatste dag mee zouden doen om het kampioenschap.”