Presikhaaf prijst zich gelukkig met 1-1

10 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

FC Presikhaaf is zondag door het oog van de naald gekropen. De Arnhemse ploeg speelde in Duiven met 1-1 gelijk bij DVV en mocht daar de handen mee dichtknijpen.

Volgens trainer Dennis van Beukering was DVV de bovenliggende partij. Slechts in een korte fase na rust toonden de Arnhemmers aan waarom zij zo hoog staan genoteerd in de tweede klasse I. Van Beukering: “De wedstrijdmentaliteit was niet goed. Hoe dat kan, weet ik niet. Weliswaar waren Jhon en ik de hele week in Indonesië, maar er is wel goed getraind, is ons verzekerd. Aan de voorbereiding lag het niet.”
Nadat DVV voor rust op 1-0 was gekomen, slaagde Esen Gürbuz in de blessuretijd van de eerste helft erin zijn ploeg naar 1-1 te tillen. Presikhaaf had na rust even het betere van het spel, maar DVV werd gaandeweg sterker en verschafte zich een aantal prima kansen. Het bleef echter 1-1.

Omdat koploper Bemmel met  1-3 verloor van Alverna, bleef de schade voor Presikhaaf beperkt. De ploeg staat vierde op twee punten van Bemmel. Zondag komt de nummer twee, DIO’30, naar Arnhem.