Presikhaaf: kraker bij titelfavoriet

12 november 2010 | Van onze AS-redactie

FC Presikhaaf wacht zondag weer een kraker: uit naar SC Bemmel, een van de absolute titelfavorieten in de tweede klasse I. Presikhaaf-trainer Dennis van Beukering heeft vertrouwen in de goede afloop.

De Arnhemse oefenmeester weet wat zijn ploeg kan en zal ook zondag in Bemmel van eigen kracht uitgaan. Van Beukering: “Vorige week tegen Grol hebben we het prima gedaan, in de eerste helft hebben we Grol zoekgespeeld. Dat we gelijkspeelden is jammer (3-3, red), maar qua voetbal ben ik zeker tevreden. Daarom is er geen reden om ons aan te passen, ook nu gaan we ons eigen spelletje spelen en doen we geen gekke dingen”, aldus de trainer die de kracht van SC Bemmel onderkent. Bemmel staat derde maar heeft wel de minste verliespunten in 2I. Van Beukering:  “Die hebben zich ten opzichte van vorig seizoen nog flink kunnen versterken met een aantal spelers van De Bataven. Ze scoren, net als wij, erg gemakkelijk en hebben nog het voordeel dat ze de eerste periode binnen hebben. Maar goed, we hopen er toch op dat we ze een tik kunnen uitdelen.”

Een twijfelgevalletje bij FC Presikhaaf is spits Essen Gürbüz die deze week een enkelblessure opliep. Van Beukering denkt niettemin dat zijn aanvaller zondag – met een extra behandeling zaterdag –  inzetbaar is. Arjan Haast heeft nog last van een hamstringblessure en staat er nog een weekje naast.

Klik hier voor het complete voetbalprogramma.