Presikhaaf: geen moeite met Rheden

3 mei 2011 | Van onze AS-redactie

Bekerhouder Presikhaaf heeft zich dinsdag door een 2-0 zege bij hoofdklasser Rheden geplaatst voor de kwartfinale van de Arnhem Cup. De ploeg van Dennis van Beukering treft daarin DVV, dat met 2-0 won van Jonge Kracht.

ARNHEM CUP
Tweede ronde
Rheden – Presikhaaf 0-2 (0-2)
Titelverdediger Presikhaaf had niet veel moeite met Rheden. Bij rust was de eindstand van 0-2 al bereikt. Pasquinel Minkman zorgde voor de openingstreffer. Even later zette Arjan Wensink de bezoekers al op een veilige marge: 0-2. “Het veld was erg slecht en daarom werd er veelvuldig de lange bal gespeeld”, zei trainer Dennis van Beukering van de Arnhemmers. “Toch was het best een vermakelijke wedstrijd.”

DVV – Jonge Kracht 2-0 (2-0)
Tweedeklasser DVV zorgde voor een verrassing door het een klasse hoger spelende Jonge Kracht uit het toernooi om de Arnhem Cup te gooien. Op sportpark Horsterpark in Duiven werd het 2-0 voor de ploeg van trainer Wil Beijer. 
Mohammed Mouhouti, trainer van Jonge Kracht, sprak na afloop van een terechte uitslag.”Een verdiende overwinning. DVV was gewoon beter”, zei hij. De score werd geopend door Kelvin Lenselink. Stefan Vleeming verdubbelde de marge en besliste daarmee de wedstrijd.