Peters per direct weg bij Arnhemia

17 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Rob Peters (foto) heeft dinsdag voor het laatst een training geleid bij Arnhemia. De Arnhemmer is wegens drukke werkzaamheden per direct opgestapt. Pierre van den Berg neemt zijn taken tot einde van het seizoen over.

Peters was bezig aan zijn eerste seizoen bij de Arnhemse voetbalvereniging. Door een nieuwe baan in Utrecht maakte Peters al eerder kenbaar het contract niet te willen verlengen bij de zondagvierdeklasser. Peters leidde dinsdag zijn laatste training, waarna hij zijn selectie vertelde dat hij in verband met drukke werkzaamheden zijn taken per direct moest neerleggen.
 Voor volgend seizoen heeft het bestuur van Arnhemia in Anthony Uffing, nu nog trainer van RKHVV A1, al een opvolger gevonden voor Peters.
Trainer Pierre van den Berg, lid van Arnhemia, neemt het eerste elftal tot het einde van het seizoen onder zijn hoede. Van den Berg trad vorig seizoen ook al even op als ‘interim’. Na het vertrek van Ricardo Gil Muiños coachte hij de hoofdmacht van Arnhemia in het Arnhem Cupduel met Eendracht.
Arnhemia bekleedt momenteel een middenmootpositie in de vierde klasse F. Zondag gaan de Zuid-Arnhemmers op bezoek bij koploper VDZ.