Pedersen haakt af voor bekerduel Vitesse

20 december 2010 | Van onze AS-redactie

Marcus Pedersen ontbreekt in de selectie van Vitesse voor het bekerduel tegen FC Twente, dinsdagavond in de Grolsch Veste. Pedersen liep tegen NAC Breda een liesblessure op.  Wiljan Pluim keert daardoor terug in de selectie.

Vitesse trainde maandag op een schoongeveegde strook op het veld van Papendal. Veel konden de spelers niet doen, er  werd voornamelijk positiespel gespeeld. Marcus Pedersen ontbrak door een tegen NAC Breda opgelopen liesblessure. Wiljan Pluim, in Breda nog negentiende man, keert daardoor terug in de selectie van Albert Ferrer.
De trainer zei na afloop van de training: “Ik neem achttien spelers mee naar Enschede. Ik denk niet dat ik veel ga veranderen ten opzichte van de wedstrijd tegen NAC Breda.” 
Voor dinsdagavond zijn de duels Telstar-NAC en Sparta Nijkerk-Noordwijk afgelast. Die duels zin nu beide vastgesteld op dinsdag 18 januari.

Het programma voor  de achtste finale van de KNVB-beker luidt:
Dinsdag: FC Twente-Vitesse.
Woensdag: FC Utrecht-Volendam, Achilles’29-RKC, Roda JC-PSV.
Donderdag: Genemuiden-FC Groningen, Ajax-AZ.
Dinsdag 18 januari: Telstar-NAC, Sparta Nijkerk-Noordwijk

Vermoedelijke opstelling Vitesse: Room; Kashia, Van der Struijk, Rajkovic, Drost; Aissati, Van Ginkel, Matic; Jenner, Barazite , Stevanovic.

Bron: Vitesse.nl