Paul Schuurkes nog 2 jaar bij Swift

6 april 2012 | Van onze AS-redactie

Paul Schuurkes blijft nog 2 jaar trainer–coach van de mannenploeg van handbalvereniging Swift. Dat zijn het bestuur van de Arnhemse eredivisionist en de Achterhoeker overeengekomen. Schuurkes is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij Swift. 

“Er zijn de afgelopen weken gesprekken met spelers geweest en met Paul hebben we een evaluatiegesprek gevoerd. Dat laatste gesprek heeft ertoe geleid dat beide partijen de optie lichten en om ook de komende 2 seizoenen met elkaar door te gaan”, legt Joop Peters, bestuurslid technische zaken van Swift, uit. “We willen verder op de ingeslagen weg en uiteindelijk uitgroeien tot een club die structureel in de eredivisie speelt.”
Na het vertrek van een groot aantal routiniers begon Schuurkes dit seizoen met een hele jonge ploeg aan een loodzware klus bij Swift. De gedoodverfde degradant eindigde in de reguliere competitie ook als laatste. In de nacompetitie is Swift echter hard op weg naar handhaving. De Arnhemse ploeg won 3 van de 4 tot nu toe gespeelde duels.