OVC’85 haakt af in titelstrijd 4F

12 maart 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

OVC’85 lijkt na de 3-1 nederlaag van zondag bij Fortissimo kansloos in de strijd om de titel in de vierde klasse F. De achterstand op DVOL groeide naar 7 punten. Eldenia heeft 5 punten meer, maar speelde ook een duel minder.

De Oosterbeekse ploeg miste tegen Fortissimo een groot aantal basisspelers door blessures. De eerste helft kon OVC85 de thuisploeg nog aardig partij bieden. Nadat Fortissimo in de 12e minuut op voorsprong was gekomen, knokte het gehavende OVC85 zich knap terug naar 1-1 door een doelpunt van Joost Jansen.
Na rust moesten noodgedwongen ook nog Kevin van den Borden (ziek) en A-speler Jeroen van Druten (geblesseerd) uitvallen. Fortissimo kreeg nog meer de overhand en liep uit naar een verdiende 3-1 overwinning.
“Met deze nederlaag kan ik leven”, zei trainer Peter van den Borden van OVC’85 na afloop. “In tegenstelling tot vorige week hebben de jongens er nu alles aan gedaan. Mijn complimenten gaan uit uit naar de A-spelers Mark van Manen, Jeroen van Druten en Richard Jansen. Zij hebben aangetoond dat het waardevolle spelers zijn voor de toekomst.”
Na 2 nederlagen op rij is het nu zaak de rust te bewaren”, meent Van den Borden. “We liggen nu 2 weken stil. Ik hoop dat Haris Kandcetovic en Hans Cooke dan weer fit zijn, zodat we tegen Driel de punten kunnen pakken.”

Vierde klasse F
MASV – SDOO                  3-2
DVOL – RVW                    7-1
Elistha – Eldenia              0-5
Arnhemia – Angeren       2-0
Driel – HAVO                  1-2
Fortissimo – OVC’85       3-1