OVC’85 geflatteerd onderuit bij Driel

9 oktober 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Een gehavend OVC’85, dat 4 basisspelers miste, kon in 4F bij titelkandidaat Driel niet voor een stunt zorgen. De Oosterbeekse formatie verloor enigszins geflatteerd met 4-0.

OVC’85 bood in het eerste half uur prima tegenstand aan Driel en kreeg zelfs enkele goed kansen. Uit één van  die mogelijkheden werd ook gescoord, maar de treffer werd wegens buitenspel afgekeurd.
Nog in dezelfde minuut draaide een voorzet van links van Driel, zonder dat iemand de bal nog aanraakte, in het doel: 1-0. Kort voor rust kwam Driel uit een strafschop op 2-0.
De bezoekers begonnen sterk aan de tweede helft en leken op 2-1 te komen, maar de bal draaide na een vrije trap van Hans Cooke via de binnenkant van de paal het veld weer in. “We gingen daarna steeds meer risico nemen en Driel kon zo profiteren van de ontstane ruimte. Driel kreeg ook een paar goede kansen en toen het 3-0 werd, was de wedstrijd gespeeld”, zei trainer Peter van den Borden van OVC’85.
De 4-0 was alleen van belang voor de statistieken. Van den Borden: “De zege van Driel was verdiend, maar toch wel wat geflatteerd.” Enige smet op de wedstrijd vond de trainer van OVC’85 de rode kaart voor Luuk van Gestel in de 70ste minuut. “Want die was in mijn ogen onterecht. De scheidsrechter floot tot dat moment ook een goede wedstrijd. Het was ook sportief en ik moet mijn spelers complimenteren voor hun inzet en het opvangen van het gemis van enkele waardevolle spelers. Hopelijk kan ik volgende week tegen Angeren weer beschikken over wat meer basisspelers”, sprak Van den Borden.

Uitslagen Vierde klasse F
Arnhemia – RVW                     7-0
DVOL – Eldenia                        0-0
Driel – OVC’85                         4-0
MASV – HAVO                          1-2
Elistha – SDOO                        1-3
Fortissimo – Angeren            0-3