OVC’85 en MASV bieden spektakel

2 september 2012 | Van onze AS-redactie

OVC’85 en MASV hebben het publiek zondag op De Bilderberg een spektakelstuk voorgeschoteld. Drie doelpunten van Saïd Maamri van MASV waren niet genoeg voor de Arnhemse winst. OVC’85 won het duel in 4F met 4-3.

OVC’85 kwam al snel op 1-0 door Joost Jansen. Kort daarop was het al snel gelijk, toen OVC-doelman Luuk Mullenders even twijfelde bij een dieptepass. Spits Saïd Maamri profiteerde: 1-1. De thuisploeg hersteld zich meteen van die tegenslag en het was Kevin van den Borden die de bal uit een vrije trap in de kruising joeg: 2-1. In de laatste 10 minuten voor de pauze leek spits Michiel Buchli met twee kopgaols de Oosterbeekse zege al te hebben veiliggesteld: 4-1.
“In feite moet de wedstrijd dan gespeeld zijn”, vertelde trainer Peter van den Borden van OVC na afloop. “Maar na weer een misverstand in de defensie scoorde MASV in de blessuretijd van de eerste helft 4-2.”
De maker van die treffer was opnieuw Maamri en de Arnhemse spits zorgde na 50 seconden in de tweede helft ook voor 4-3. Van den Borden: “MASV kreeg toen de overhand en wij moesten vooral verdedigen. In de 80e minuut kreeg ook onze keeper de rode kaart toen hij een doorgebroken speler schepte. Met Detmar Hardeman in het doel hielden we gelukkig ook in de slotfase nog stand. Maar het was billenknijpen.”

Uitslagen Vierde klasse F
Spero – Driel                   1-0
Arnhemia – Fortissimo    3-5
OVC ’85 – MASV              4-3
HAVO – OSC                    1-0
FC Jeugd – SDOO             4-1
Eldenia – Angeren            0-0