Nominatie voor ‘Team Sec. Hayai’

26 januari 2013 | Van onze AS-redactie

Het wordt een spannende dag voor het zeilteam ‘Second Hayai’, zondag in het Jachthuis in Scheveningen. Het Velpse team van ‘kapitein’ Nico Budel (73, foto) uit Velp is genomineerd voor de ‘Doublehanded Award’.

Met zijn zeiljacht ‘Second Hayai’ nam Nico Budel sr. vanaf 25 september 2011 deel aan de Global Ocean Race, een zeilrace die de teams in vijf etappes rond de wereld bracht. De start was in Mallorca, de finish in Les Sables d’Olonne aan de Frans kust.
Voor ‘Second Hayai’ was de zeilrace een zware bevroeving. In de tweede etappe, van Kaastad naar Wellington, ging het kort na de start helemaal mis toen de mast van het jacht brak. Vader Nico Budel en zoon Frans, doelman van de Velpse voetbalvereniging VVO, moesten de strijd toen staken. In de vijfde en laatste etappe, van Charleston naar Les Sables d’Olonne, vergezelde Frans Budel zijn vader opnieuw. ‘Second Hayai’ werd in de Franse kustplaats groots onthaald.
In Scheveningen worden zondag de ‘Doublehanded Award’ en de ‘Solo Challenge Award’ uitgereikt. Dat gebeurt door de stichting Shorthanded met als doel het belonen van Nederlandse zeilhelden en het promoten van het shorthanded zeilen.


Vader en zoon Budel komen de haven van Les Sables d’Olonne binnen.

—————————————————————

                                             (Advertentie)

Voetbalvereniging DVOV uit Velp zoekt voor het seizoen 2013 – 2014 voor het eerste elftal een resultaatgerichte hoofdtrainer. DVOV komt nu uit in de derde klasse van het zaterdagvoetbal en is een ambitieuze vereniging met 500 leden.

Naast ervaring als hoofdtrainer heeft u affiniteit met jeugdvoetbal en bent u in het bezit van het diploma TC 2. De trainer-coach verzorgt tweemaal per week, op de dinsdag- en donderdagavond, de training van onze selectie en heeft daarbij oog voor het inpassen en de doorstroming van onze jeugd. Op de zaterdag bent u verantwoordelijk voor de coaching van ons 1e elftal.

U bent in staat een hechte teamsfeer te creëren en spelers beter te maken. U staat zowel tussen als boven de groep en communiceert goed met de trainer van het 2e elftlal en de jeugdteams. Daarnaast heeft u oog voor de clubcultuur.

Heeft u interesse ?

Uw sollicitatie kunt u voor 6 februari per e-mail sturen naar: secretaris@dvov.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oscar Hutjes, telefoon: 06-19505375

—————————————————————