Nog geen witte rook bij Arvevo

30 november 2010 | Van onze AS-redactie

Volleybalclub Arvevo is nog steeds op zoek naar een nieuwe trainer-coach voor het eerste damesteam. Ivo Martinovic biedt tijdelijk hulp als trainer, zaterdag fungeerde penningmeester Jop van Dijk als coach in het uitduel bij koploper US.

Na het plotselinge vertrek van Peter Cijnssen, half november, is een oplossing nog niet in zicht. “Er is geen witte rook, want er is ook nog niet veel gebeurd. We hebben met de spelersgroep eerst nog een gesprek met de technische commissie”, vertelt aanvoerster Annick Kicken.
Arvevo hoeft daarbij ook niet over één nacht ijs te gaan. Ivo Martinovic, trainer van de Veenendaalse A-leagueclub VCV, is door de speelsters van Arvevo gevraagd tijdelijk de training te leiden en de Arnhemmer heeft zijn medewerking toegezegd. “We zijn dus even uit de brand”, zegt Kicken. “We liggen komende zaterdag bovendien stil en daarna volgen twee thuiswedstrijden. Dan worden we gecoacht door Paul Ubbink, aanvoerder van het eerste mannenteam. Vervolgens liggen we weer een tijdje stil en spelen we pas weer op 15 januari uit tegen Simokos.”
Voorzitter Michel Polman gaf vorige week niettemin aan te streven naar een snelle oplossing. “Ik ben de dames erkentelijk dat zij Ivo Martinovic hebben geregeld om de ploeg te trainen. Maar het is tijdelijk. Wij moeten op zoek naar een nieuwe trainer-coach. Op korte termijn.”