Nieuwe hoofdsponsor ESCA Handbal

12 september 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Alle handbalteams van ESCA spelen de komende 3 seizoen in prachtige nieuwe tenues. Met dank aan Klaverblad Verzekeringen, dat de Arnhemse vereniging in ieder geval tot de zomer van 2014 financieel zal ondersteunen.

De overeenkomst tussen ESCA en zijn nieuwe hoofdsponsor werd maandagmiddag op sportcomplex Valkenhuizen ondertekend. Bij afwezigheid van ESCA-voorzitter Jan Wensink keek bestuurslid Jan Arfman toe hoe rayonmanager Peter van ’t Westeinde van Klaverblad Verzekeringen zijn handtekening onder het contract zette.
“Klaverblad Verzekeringen ziet zichzelf als een betrouwbare en degelijke partij en is daarom sponsor geworden van ESCA handbal, een vereniging met een betrouwbare en degelijke uitstraling”, zei Van ’t Westeinde.
Het logo van Klaverblad Verzekeringen prijkt dus de komende 3 seizoenen op de shirts van de handbalteams van ESCA. Tot grote tevredenheid van Wensink. “Want dat stelt de vereniging in staat de handbalsport, en in het bijzonder bij de jeugd, nog beter te ondersteunen.”
Als afsluiting van de seizoenen, voor de eerste keer in 2012, wil ESCA een toernooi om de ‘Klaverblad Verzekeringen Trofee’ organiseren. Daarvoor worden dames- en herenteams uit Arnhem en de regio uitgenodigd. De plannen voor een dergelijk toernooi worden momenteel uitgewerkt.

Foto op homepage: Peter van ’t Westeinde (links) van Klaverblad Verzekeringen en bestuurslid Jan Arfman van ESCA tonen het nieuwe ESCA-shirt.

 
Peter van ’t Westeinde (links) zet in het bijzijn van ESCA-bestuurslid Jan Arfman zijn handtekening onder de overeenkomst tussen Klaverblad Verzekeringen en ESCA Handbal.