Nieuw trainersduo bij SML

2 februari 2024 | Van onze AS-redactie

Christiaan Hageraats en Eddie Wolsink vormen met ingang van het seizoen 2024 – 2025 het nieuwe trainersduo van SML. Het tweetal volgt Muhaiman Samir op die aan het einde van dit seizoen de Arnhemse derdeklasser verlaat.

Met Hageraats en Wolsink keren twee oude bekenden terug op sportpark De Bakenberg. Beiden kwam in het verleden uit voor het eerste elftal van SML. Wolsink pakte als keeper een titel met SML, Hageraats deed dat als veldspeler.

Wolsink, woonachtig in Elden, was bij de Arnhemse club ook nog keeperstrainer en trainer van het tweede elftal. Later was hij vooral werkzaam in de Achterhoek waar hij als hoofdtrainer onder andere St. Joris onder zijn hoede had. Hageraats vertrok naar Utrecht waar hij voetbalde bij Kampong.

SML is blij met de komst van het duo. Bestuurslid Voetbalzaken Dennis Kobus : ”Wij hebben er alle vertrouwen in dat Christiaan en Eddie onze selectie nog beter maken en ook de verbinding met de jeugdopleiding zullen versterken.”

* Foto boven: SML-voorzitter Warner van Hattem, geflankeerd door de nieuwe trainer Christiaan Hageraats (rechts) en Eddie Wolsink.
* Bron: website SML