Mooie avond voor handballend ESCA

30 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

Handballend ESCA beleefde zaterdag in sporthal Valkenhuizen een mooie avond. Na de 19-15 zege van de vrouwen van ESCA op UGHV, waren daarna de mannen van de Arnhemse ploeg susccesvol in het duel met Heeten: 33-21.

De handbalsters van ESCA behaalden hun vierde zege van het seizoen en zijn in de tweede klasse B nog zonder verliespunten Tegenstander UGHV uit Ulft was zaterdag een taaie tegenstander, maar uiteindelijk bleek de formatie van trainer Jos van den Brink in het harde duel met 19-15 te sterk voor de Achterhoekse ploeg. UGHV bleef daardoor op 6 punten staan en kwam al 5 keer in actie. ESCA heeft 8 punten uit 4 wedstrijden.
In de eerste klasse A gingen de handballers van ESCA in een rommelige eerste helft gelijk op met Heeten. Na een 15-15 ruststand raakte de ploeg van trainer Michael de Blok na de hervatting op toeren. De gasten uit Overijssel konden het tempo van ESCA niet meer bijbenen en verloren met 33-21. “We speelden een goede tweede helft. Een echte teamprestatie”, oordeelde De Blok na afloop.
ESCA behaalde 6 punten uit 4 wedstrijden. Heeten blijft na de nederlaag bij ESCA op 4 punten staan en kwam eveneens 4 keer in actie.