Mindere fase kost AAC 1899 de kop

26 januari 2013 | Van onze AS-redactie

De handbalsters van AAC 1899 hebben zaterdagavond in de eigen sporthal Rijkerswoerd tegenstander Verburch, de nummer twee op de ranglijst van de tweede divisie B, niet kunnen verrassen. De ploeg uit Poeldijk won: 22-27.

Een wat mindere fase in de tweede helft brak AAC 1899 op. Verburch liep toen binnen zes minuten uit van 16-18 naar 17-23.
“We hebben een groot gedeelte van de wedstrijd heel goed gespeeld, maar in die korte fase na rust kwamen we vooral fysiek wat tekort”, vertelde trainer Johann Peters na afloop. “We waren daarna niet meer bij machte terug te komen.”
Met een door blessures gehavende ploeg liet AAC 1899 de achterstand daarna ook niet verder oplopen. Peters: “Maar Verburch was over het geheel gewoon net iets te sterk.”
AAC 1899 is in de onderste regionen verzeild geraakt, maar Peters verwacht niet dat zijn ploeg in de problemen gaat komen. “We krijgen de komende weken de onderste drie ploegen en daar zullen we punten moeten pakken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook gaat lukken.”

Doelpunten AAC 1899: Marina Kogelman (foto) 5 , Carmen van Dulkenraad 5, Maaike van dartel 3, Eva de Munnik 2, Manon Janssen 2, Kris Beukers 2, Jasha Farkas 1, Carly David 1, Demi Budding 1.

—————————————————————

                                             (Advertentie)

Voetbalvereniging DVOV uit Velp zoekt voor het seizoen 2013 – 2014 voor het eerste elftal een resultaatgerichte hoofdtrainer. DVOV komt nu uit in de derde klasse van het zaterdagvoetbal en is een ambitieuze vereniging met 500 leden.

Naast ervaring als hoofdtrainer heeft u affiniteit met jeugdvoetbal en bent u in het bezit van het diploma TC 2. De trainer-coach verzorgt tweemaal per week, op de dinsdag- en donderdagavond, de training van onze selectie en heeft daarbij oog voor het inpassen en de doorstroming van onze jeugd. Op de zaterdag bent u verantwoordelijk voor de coaching van ons 1e elftal.

U bent in staat een hechte teamsfeer te creëren en spelers beter te maken. U staat zowel tussen als boven de groep en communiceert goed met de trainer van het 2e elftlal en de jeugdteams. Daarnaast heeft u oog voor de clubcultuur.

Heeft u interesse ?

Uw sollicitatie kunt u voor 6 februari per e-mail sturen naar: secretaris@dvov.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oscar Hutjes, telefoon: 06-19505375

—————————————————————