Meidenvoetbalclinic bij Eendracht

2 mei 2011 | Van onze AS-redactie

De KNVB houdt op zaterdag 7 mei bij Eendracht Arnhem een Meidenvoetbalclinic in samenwerking met FC Twente Vrouwen. Meisjes in de leeftijd van 6 tot 14 jaar kunnen tijdens deze clinic deelnemen aan diverse voetbalactiviteiten.

Elke clinic wordt begeleid door eredivisiespeelsters van FC Twente en deelname is bovendien gratis. Een unieke kans dus voor jonge meiden om kennis te maken met de voetbalsport en om hun helden van dichtbij mee te maken.
Steeds meer meiden worden lid van een voetbalvereniging. Toch zijn meiden nog altijd ondervertegenwoordigd in de voetbalwereld. Een verhoging van de deelname van meiden en een succesvolle integratie van de speelsters binnen voetbalverenigingen is één van de doelstellingen van het project Tijd voor Sport. Om deze reden organiseert de KNVB samen met FC Twente Vrouwen op 7 mei een Meidenvoetbalclinic speciaal voor jonge meiden. Deze clinic vind plaats bij voetbalvereniging Eendracht Arnhem op zaterdag 7 mei van 14.00 uur tot 16.0 uur.
De Meidenvoetbalclinic staat in het teken van diverse leuke en laagdrempelige voetbalspelen. Tijdens deze dag zijn speelsters van FC Twente aanwezig om de onderdelen te begeleiden. Alle meiden die het leuk vinden om op deze bijzonder manier kennis te maken met de voetbalsport zijn van harte welkom om aan deze Meidenvoetbalclinic deel te nemen. Inschrijven kan via www.fctwente.nl/vrouwenvoetbal/meidenvoetbalclinic