Max van Meeteren en Orveo Ubbergen voor MASV inzetbaar tegen VDZ

23 februari 2018 | Van onze AS-redactie

MASV, koploper in de derde klasse C van het zondagvoetbal, heeft zich per direct versterkt met Max van Meeteren en Orveo Ubbergen. Het tweetal kwam dit seizoen uit voor het inmiddels failliete SC Oranje. Van de KNVB kregen Van Meeteren en Ubbergen de A-status, zodat zij uit mogen komen voor het eerste elftal. Trainer Jhon van Beukering van MASV kan dus zondag al een beroep doen op het duo als zijn ploeg stadgenoot VDZ ontvangt.

Opvallend detail is dat Ubbergen (foto rechts), net als zijn voormalige ploeggenoot Ilias Lakhal, vorige week vrijdag op verzoek van trainer Habib Mohsinawi meetrainde bij VDZ. Het bleef voor beiden bij een eenmalige gebeurtenis. Ubbergen koos daarna voor MASV, Lakhal vertrok naar SV Top, dat uitkomt in de eerste klasse C van het zondagvoetbal.

Ubbergen kwam ook vorig seizoen al uit voor MASV, nadat hij met ploeggenoot Eldridge Rojer was overgekomen van het failliete Babberich. Beiden speelden op 5 februari 2017 mee in de thuiswedstrijd tegen GVA, maar hadden van de KNVB slechts een ‘B-overschrijving’, waardoor zij niet speelgerechtigd waren voor het eerste elftal. Het duel met GVA werd toen ongeldig verklaard en MASV kreeg vier punten in mindering.
Max van Meeteren (foto links) voetbalde eerder bij FC Presikhaaf en AFC Arnhem. De middenvelder speelde vorig seizoen nog bij Duno.

Ook voor volgend seizoen heeft MASV al enkele spelers aangetrokken. Zo hebben van SC Rheden de aanvallers Ramon van ’t Veld en Stephen van Beek en middenvelder Mitch Olyslager hun komst naar MASV aangekondigd.
Geruchten dat Mimoun Eloisghiri naar MASV komt, kan voorzitter Eef Kasteel van de Arnhemse derdeklasser ontkennen noch bevestigen. “Dat regelt John (van Beukering, red.) allemaal.”
Eloisghiri, die zijn carrière begon bij ESA, speelde onder meer bij Jonge Kracht, FC Presikhaaf, PEC Zwolle, Ajax (amateurs), kozakken Boys en IJsselmeervogels. Na een rugblessure begon hij dit seizoen bij Duno, maar is daar alweer vertrokken.

Klik hier voor het voetbalprogramma op 24,25 en 26 februari