MASV strikt Cornelisse en Hofs

13 september 2018 | Van onze AS-redactie

Het bestuur van de Arnhemse voetbalclub MASV heeft Tim Cornelisse en Nicky Hofs bereid gevonden de trainersvacature, ontstaan na het opstappen van Jhon van Beukering, tijdelijk in te vullen. “Zij helpen ons uit de brand. Totdat we een nieuwe hoofdtrainer hebben”, vertelt voorzitter Eef Kasteel van de zondagse derdeklasser.

Kasteel is dolblij dat de vacature in ieder geval tijdelijk is ingevuld. “Het is van groot belang dat de selectie een goede training krijgt en dat hebben we met Tim en Nicky en met Marco van Zanten, al onder Jhon assistent-trainer, voor elkaar. We hebben nu de tijd om te zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer en zo een goede keuze te maken.”

Cornelisse en Hofs zijn lid van MASV en spelen in het derde elftal. Afgelopen seizoen kwam het duo ook nog regelmatig in actie voor de hoofdmacht.

Over de taakverdeling is Kasteel duidelijk. “Tim is hoofdverantwoordelijk en is er op zondag bij. Dat zal voor Nicky anders liggen, omdat hij assistent-trainer is bij het eerste elftal van Vitesse. Voor de training ligt het weer anders, want Tim is bij Vitesse trainer-coach van het onder 16 team en heeft  bijvoorbeeld op dinsdag nog wel eens een oefenwedstrijd met die ploeg.”
Kasteel heeft geen overleg gehad met de leiding van Vitesse. “Dat is verder een zaak van Tim en Nicky. Maar dat zal elkaar niet bijten.”

Het bestuur van MASV gaat ook niet met de armen over elkaar zitten. “Dit is een mooie tussenoplossing en we zijn al bezig met de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer.”

MASV speelt zondag thuis een bekerwedstrijd tegen EDS. Een week later, op zondag 23 september, begint de competitie. In de derde klasse C is MASV dan gastheer van Gendringen.  

* Foto boven: Voorzitter Eef Kasteel van MASV is blij met de tijdelijke aanstelling van Tim Cornelisse (linksboven). Rechts Toon Hartemink, coördinator jeugdscouting bij Vitesse.


Nicky Hofs, afgelopen seizoen in actie in het eerste elftal van MASV in de uitwedstrijd tegen DCS.