MASV stelt zwaar teleur bij SDOO

2 oktober 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Trainer Ton Keyman van MASV beleefde zondag weinig plezier aan het optreden van zijn ploeg. De Arnhemse formatie verloor in 4F met 4-1 bij SDOO. “Het was triest. Meer woorden heb ik er niet voor”, zei Keyman.

MASV kreeg de eerste grote kans, maar die bleef onbenut. “En dat kan gebeuren”, zei Keyman. “Maar daarna kregen we een goal tegen die je waarschijnlijk alleen bij MASV ziet. Vanaf dat moment zaten we ook totaal niet meer in de wedstrijd. Tegen elke andere ploeg met een slimmere aanval was het voor ons veel erger afgelopen.”
Nadat SDOO op 2-0 was gekomen, scoorde Nordin Eloisghiri voor MASV tegen en leek alles nog mogelijk in de tweede helft. “Dat heb ik in de rust ook aangegeven”, zei Keyman. “Maar iedereen weet precies wat de ander verkeerd doet, maar ze kijken niet naar zichzelf.”
In de 55ste minuut viel de 3-1 en speelde MASV een verloren wedstrijd. het werd uiteindelijk nog 4-1.  Keyman: “De saamhorigheid in de groep is niet verkeerd, maar op het veld weten ze het allemaal beter. Daar wordt niet uitgevoerd wat is afgesproken en is het een grote chaos.”
Keyman had vooraf hoop op een goed resultaat. “Omdat er dinsdag en donderdag ook heel goed getraind is. Dan denk je dat het bijna niet verkeerd kan gaan. ik zie spelers met heel veel kwaliteiten, maar in de wedstrijd zie je er nog geen 20 procent van terug.”

Uitslagen Vierde klasse F
SDOO – MASV                     4-1
Angeren – Arnhemia        3-3
HAVO – Driel                      0-3
OVC’85 – Fortissimo        3-2
Eldenia – Elistha                 5-0
RVW – DVOL                        1-6