MASV pakt derde zege na winterstop

25 maart 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

MASV is in de vierde klassse F na de winterstop nog ongeslagen. De ploeg van trainer Ton Keijman won zondag in haalderen met 2-1 bij HAVO. MASV haalde uit de laatste 4 duels maar liefst 10 punten.

Trainer Ton Keijman was zondag na afloop van het duel met HAVO goed genutst. “Ik ben trots op de manier waarop we hebben gespeeld en hoe we de overwinning na afloop vierden. Die ontlading, dat gaf me een heel goed gevoel”, zei Keijman.
In de openingsfase liet MASV nog wel wat steekjes vallen en de 1-0 achterstand na 10 minuten kwam niet helemaal als een verrassing. Aan de Haalderense treffer had de uitstekende doelman Marlon Bastiaans geen enkele schuld. Het schot werd van richting veranderd.
Na die treffer kwam MASV beter in het spel en Mordin Eloisghiri zorgde na een combinatie met Rachid Harrak Gharafi voor een 1-1 ruststand.
Ondanks kansen voor beide ploegen stond die stand tot 10 minuten voor tijd op het bord. met een fraaie treffer besliste Rachid Harrak Gharafi uiteindelijk de wedstrijd. Na twee kapbewegingen krulde hij de bal in de verre hoek: 1-2.
MASV (14 punten uit 17 wedstrijden) staat door de zege niet meer op een degradatieplaats en neemt nu de negende positie in. SDOO (13 uit 17), RVW (11 uit 17) en het al vrijwel gedegradeerde Elistha (4 uit 17) staan onder MASV. De onderste 2 ploegen degraderen.

Vierde klasse F
OVC’85 – Driel              0-1
SDOO – Elistha              4-0
HAVO – MASV               1-2
Eldenia – DVOL             3-0
RVW – Arnhemia           0-2
Angeren – Fortissimo   1-1