MASV kan Leones niet bijhouden: 6-0

17 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

Soms is de tegenstander gewoon beter. Dat overkwam MASV zondag. Bij Leones werd met 6-0 verloren. MASV-trainer Tonnie Klijnhout: “Ik neem mijn spelers niks kwalijk.”

De 4-0 overwinning twee weken geleden op Arnhemse Boys gaf al een indicatie van de kracht van Leones. De Tielse ploeg drukte ook MASV vanaf de eerste minuut in de verdediging. Met name de drie bloedgevaarlijke aanvallers (onder wie de broer van Vitesse-speler Nacer Barazite), maakten het de Arnhemmers keer op keer lastig. Was de achterstand bij rust nog draaglijk (2-0), na de 3-0 ging het snel en uiteindelijk stopte de teller bij zes.
Op de vraag wie zijn beste of meest opvallende speler was, blijft Tonnie Klijnhout het antwoord schuldig. “Die hadden we niet. Een tegenvaller was wel dat Jacques van der Kolk al na tien minuten met een blessure moest worden gewisseld. Heb je toch nog een naam.”

MASV vindt zichzelf na zeven wedstrijden terug op de met Arnhemse Boys gedeelde negende/tiende plaats. Hatert en Fortissimo hebben een punt minder en staan onder de twee Arnhemse vertegenwoordigers in 3D. Tonnie Klijnhout: “Het is gewoon een heel zware klasse. Als we de positie die we nu hebben kunnen vasthouden en dus niet degraderen, hebben we het goed gedaan.”

Andere uitslagen 3D: Union-Hatert 3-0, Fortissimo-Blauw Wit 0-7, Groesbeekse Boys-Woezik 0-2, WAVV-Rood wit 2-1, Arnhemse Boys-Trekvogels 1-0.