Marlon Keizer trainer Elsweide

6 mei 2011 | Van onze AS-redactie

Marlon Keizer wordt met ingang van volgend seizoen trainer van het eerste zaterdagelftal van Elsweide. De 42-jarige Arnhemmer tekent een contract voor 1 seizoen bij de derdeklasser.

Het bestuur van Elsweide is verheugd over de komst van Keizer. “Ik ben hier heel gelukkig mee. Marlon past uitstekend bij deze groep. Bovendien stond ook de selectie achter deze keuze. Dat is altijd prettig”, zei voorzitter Gerrit Dassen van Elsweide.
Keizer wordt bij Elsweide de opvolger van Dennis Kooij, die als interim-trainer de taken na de winterstop overnam van de opgestapte Ferenc Wolf.
Keizer, die als profvoetballer van 1988 tot 1992 onder contract stond bij Vitesse en in die periode ook nog een half seizoen werd uitgeleend aan NEC, is blij met zijn nieuwe kans als hoofdtrainer. “Ik had weer zin om met een eerste elftal aan de slag te gaan. Het geeft een goed gevoel en ik denk dat de klik tussen mij en de spelersgroep er komt. Ik heb Elsweide gezien in de wedstrijd bij ESA en er zitten een paar goede voetballers tussen.”
Keizer was in het seizoen 2009-2010 hoofdtrainer van de zondagselectie van AZ 2000. Daarvoor had hij de A1-junioren van ESA onder zijn hoede. Bij ESA is de oud-speler van ondermeer Arnhemse Boys, DVC’26 en AZ 2000 de afgelopen 7 seizoenen jeugdtrainer geweest. Dit seizoen traint hij het E1-pupillenteam.