Limburgse versterking voor RKHVV

14 februari 2013 | Van onze AS-redactie

Het seizoen is pas halverwege, maar hoofdklasser RKHVV is al druk bezig met de invulling van de selectie voor volgend seizoen. Jordy Geilen (foto) van EHC uit Hoensbroek, komt dan de Huissense gelederen versterken.

Geilen traint in verband met zijn studie al enige tijd mee met de selectie van RKHVV. De 19-jarige Limburgse verdediger van EHC, dat uitkomt in de hoofdklasse B van het zondagvoetbal, was in het verleden ook actief bij de jeugd van Roda JC. Doelman Jop Hemink komt, zoals eerder gemeld, over van Sportclub Bemmel. Hij neemt in de selectie de plaats in van de vertrekkende Fabian Philips.
Een groot deel van de huidige selectie heeft al toegezegd ook volgend seizoen de kleuren van de ‘Blauwen’ te zullen verdedigen. Nadat eerder al onder anderen aanvoerder Jop van Steen en Wessel van der Horst hadden aangegeven de Huissense hoofdklasser trouw te blijven, hebben nu ook Jaap Davids, Leon Pruis, Maray Vahlkamp, Jesper Elders, Nick Lentjes, Angelo Siep, Mark ter Horst, Mark Dijkstra, Tom del Grosso en Sander Schoonderbeek beloofd dat voorbeeld te volgen.
Momenteel is de technische commissie van RKHVV nog in gesprek met de laatste spelers van de huidige groep over een langer verblijf bij RKHVV. Daartoe behoort ook aanvaller Lennart Rekmans.
Al eerder verlengden hoofdtrainer Frans Koenen en zijn assistent Martin Laamers hun contract bij RKHVV, dat nu voor het derde opeenvolgende jaar in de hoofdklasse speelt.

* Foto homepage: Aanvaller Lennart Rekmans (links) van RKHVV in duel met een speler van ESA tijdens het toernooi om de Arnhem Cup in 2012. Rekmans is nog gesprek met RKHVV over een langer verblijf in Huissen.