Late tegentreffer Jonge Kracht: 2-2

14 oktober 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Jonge Kracht was in de tweede klasse I dicht bij een stunt. Tot ver in blessuretijd leidde de Huissense ploeg met 2-1 tegen koploper Columbia, maar in de 97e minuut viel toch nog de Apeldoornse gelijkmaker.

Columbia had in de eerste 20 minuuten het initiatief zonderd at get gevaarlijk kon worden. Halverwege de eerstehelft kwam Jonge Kracht door Nick van der ham op voorsprong, maar de vreugde over die treffer was niet van lange duur. Na een verre ingooi werde bal doorgekopt en uiteidnelijk door een speler van Columbia ingetikt. Doelman Ruben te Witt van Jonge Kracht was kansloos.
De tweede helft was bijna een kopie van de eerste. Met dat verschil dat Jonge Kracht pas in de 85e minuut een voorsprong nam. Kevin Peters leek de matchwinnaar te worden, maar de Huissense ploeg, spelend zonder Klaas Venderbosch en Ferdy en Mark Janssen, kreeg in de terecht toegekende blessuretijd toch nog een doelpunt tegen: 2-2.
Jonge Kracht staat na 7 wedstrijden met 11 punten op een zesde plaats. Colombia (15 uit 7) moest de koppositie afstaan aan Concordia Wehl (16 uit 7).

Tweede klasse I
Jonge Kracht – Columbia      2-2
Orion – DCS                         1-1
AGOVV – DVV                      1-2
Concordia W – Trekvogels    5-2
DVC ’26 – Beekbergen          1-1
Woezik – Varsseveld             0-0
Leones – WSV                       3-2