‘Kuultour’ helpt stichting Gaandeweg

1 juli 2014 | Van onze AS-redactie

De ‘Kuultour’, een spel rond de Tour de France, is na een jaar afwezigheid terug. Deelnemers aan het spel steunen de stichting Gaandeweg, die gezinnen met een jonge kankerpatiënt een week vakantie aanbiedt.

De ‘Kuultour’ is al vele jaren lang een begrip bij wielerliefhebbers in Huissen en omgeving. Sinds 25 jaar neem een groot aantal deelnemers deel aan deze activiteit die wordt georganiseerd rond de Tour de France, het jaarlijkse wielerevenement. De organisatie van de Kuultour was al die jaren in de vertrouwde handen van Jos Ratering en Gijsbert Peters. Sinds enige maanden heeft Maarten van de Veen, met ondersteuning van Gijs en Theo Peters, het organisatiestokje overgenomen.
U kunt zich aanmelden via de website www.dekuul.nl of door het invullen van deelnameformulieren uit het ‘Kuultour-boekje’. Een deelnemer mag met meerdere lijsten meespelen in de Kuultour. Uw team dient te bestaan uit 25 startende renners plus 5 reserverenners; met deze renners speelt u tijdens de Tour de France mee met dit spel. De uitslagen van de etappes met de stand van de deelnemers aan de Kuultour worden zo mogelijk nog dezelfde avond op genoemde website vermeld.

De winnaars van de Kuultour ontvangen na het bekend zijn van de uitslag van de laatste etappe een prijs. Belangrijker echter is dat 50 procent van de inleg van de deelnemersbijdrage ten goede komt van de stichting Gaandeweg, een organisatie die vakanties bekostigt voor gezinnen waarin een kind kanker heeft of een gezin waarvan een kind aan kanker is overleden.
Het motto van De Kuultour is net als in voorgaande jaren ‘je iets aantrekken van een ander staat je niet gek’.

De Kuultour-boekjes kunnen worden afgehaald bij café zalen- & partycentrum De Kuul en Huisman Sport in Huissen, Het Wapen van Bemmel, cafetaria Braulio in Angeren, cafetaria Moos in Haalderen, Café-Zalencentrum De Klok in Gendt en Café Zaal De Waay in Doornenburg.
Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk zaterdag 5 juli voor 12.00 uur inschrijven via de website (www.dekuul.nl). Inlevering van deelnameformulieren uit het ‘Kuultour-boekje bij Partycentrum De Kuul in Huissen is een tweede mogelijkheid.

Klik hier voor meer info