Krachtpatsers Lienden zijn te sterk voor Jong Vitesse

13 augustus 2016 | Van onze AS-redactie

Jong Vitesse heeft bij de start van de tweede divisie een nederlaag geleden. De Arnhemse ploeg was niet opgewassen tegen FC Lienden. Arjan Goorman, oud-speler van Babberich, scoorde in de 74e minuut de winnende treffer voor de ploeg van trainer Hans Kraaij jr.: 2-1.

Jong Vitesse kende een droomstart, want al na vijf minuten sloegen de bezoekers via een counter toe. Cali Daniel bediende op maat Arshan Koryan en dat betekende 0-1. Loukili zorgde in de 19e minuut na een enorme blunder van doelman Jeroen Houwen voor de gelijkmaker: 1-1. De Beslissing viel een kwartier voor het eindsignaal. De bal viel na een corner voor de voeten van Arjan Goorman, die fraai uithaalde: 2-1.
Trainer John Lammers noemde de zege van Lienden na afloop dik verdiend, maar daar dacht verdediger Joris Klein Holte van Jong Vitesse toch anders over.  “Lienden is fysiek sterk en zij kleunden er in, maar voetballend kunnen ze er helemaal niks van”, sprak de aanvoerder van Jong Vitesse voor de camera van FoxSports.
Zondag 21 augustus krijgt Jong Vitesse kans zich te revancheren voor het verlies tegen Lienden. De Ploeg van trainer John Lammers is dan op Papendal gastheer van Jong FC Twente. Dat duel begint om 14.00 uur.

Klik hier voor uitslagen en programma.