Kevin Walsh van AVW’66 naar Rheden

25 februari 2011 | Van onze AS-redactie

Kevin Walsh vertrekt na dit seizoen bij AVW’66. De middenvelder keert al na 1 seizoen terug bij Rheden. Voor zijn periode bij Rheden maakte de 27-jarige speler 7 jaar deel uit van de selectie van Jonge Kracht.

De keuze voor Rheden heeft niets te maken met onvrede bij AVW’66. “Zeker niet, want ik heb het goed naar mijn zin bij AVW’66. Ik sta nog steeds voor 100 procent achter de keuze die ik afgelopen zomer heb gemaakt”, zegt Walsh.
Voor dit seizoen kwam Walsh al 2 jaar uit voor Rheden. “Ik heb er toen een hele leuke tijd gehad. En het feit dat Bram van Aken er nu trainer wordt, maakt het voor mij heel aantrekkelijk. Hij komt van topklasser Apeldoorn en is ambitieus. Het hele verhaal van Rheden spreekt me aan. Ook Marcel Mc Combs komt naar Rheden en dat is een vriend van mij. Met hem heb ik nog bij Jonge Kracht gespeeld.”
Walsh kon ook naar Jonge Kracht, de club waar hij zeven seizoenen deel uitmaakte van de selectie. “Jonge Kracht draag ik nog steeds een warm hart toe, maar als ik nu al was teruggekeerd op het oude nest, zou ik er ook voorgoed zijn blijven hangen. Dat wilde ik nog niet.”
In zijn eerste en tevens laatste seizoen bij AVW’66 zit het Walsh niet mee. De middenvelder kwam in competitieverband pas 6 keer in actie voor de Westervoortse zaterdageersteklasser en speelde alleen tegen Go Ahead Kampen de volle 90 minuten. “Het is een wat ongelukkig jaar. Door een ontstoken kniepees heb ik lang niet kunnen spelen. Maar ik ben nu bijna helemaal fit”, zegt Walsh, die zaterdag tegen DOS’37 inzetbaar is.