Keijman herkent ‘zijn MASV’ niet

1 april 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

MASV heeft zondag voor het eerst in 2012 verloren. In de vierde klasse F ging de Arnhemse ploeg in en tegen Driel met 2-1 onderuit. Volgens trainer Ton Keijman (foto) was zijn formatie onherkenbaar.

“We hebben nog geen 5 minuten als elftal gefunctioneerd”, zei MASV-trainer Ton Keijman na afloop. “we hebben niet het niveau van de laatste weken gehaald en zijn geen moment in de wedstrijd geweest. Hoe dat kan is me een raadsel. Op 1 positie na speelden we in dezelfde opstelling als de vorige wedstrijden.”
MASV was heel matig, maar bij rust was er nog niet gescoord. Kort na de pauze kwam Driel uit een fantastische vrije trap op 1-0. “Een geweldige goal, maar de overtreding die eraan vooraf ging, was geheel onnodig”, zei Keijman.
Driel vergrootte de voorsprong vervolgens naar 2-0, maar een kwartier voor tijd bracht Majid Bozakraft de spanning terug. Hij tikte de bal na een scrimmage over de lijn. Keijman: “We zijn nog wel op jacht gegaan naar de gelijkmaker, maar het was allemaal veel te gehaast. We slaan deze bladzijde maar snel om.”

Uitslagen Vierde klasse F
Arnhemia – Eldenia       1-0
DVOL – SDOO               1-0
OVC’85 – Angeren         1-2
Elistha – HAVO              0-2
Driel – MASV                 2-1
Fortissimo – RVW          2-0