Karaktervol Vitesse sloopt Ajax

27 januari 2013 | Van onze AS-redactie

Vitesse heeft zondag in Gelredome een huzarenstukje uitgehaald. De Arnhemse ploeg maakte tegen Ajax onder aanvoering van een fantastische Theo Janssen een 0-2 achterstand goed en won met 3-2.

Ajax nam voor rust een 0-1 voorsprong toen aanvoerder Guram Kashia van Vitesse de bal na een slap schot van Lasse Schöne zodanig van richting veranderde dat doelman Piet Velthuizen kansloos was.
In de 63e minuut leek het duel beslist. Christian Poulsen schoot van grote afstand tegen het hoofd van Ploeggenoot Christian Eriksen, waarna Velthuizen ook bij dit van richting veranderde schot kansloos was: 0-2.
Vitesse toonde vervolgens karakter. Theo Janssen gaf de aanzet voor een inhaalrace. Hij stiftte de bal vier minuten na de 0-2 fraai over doelman Kenneth Vermeer: 1-2. Ajax was het spoor daarna bijster. Elf minuten voor tijd leverde Jan-Arie van der Heijden een geweldige steekpass af op Patrick van Aanholt, die de bal door de benen van Vermeer in het doel schoof: 2-2.
Stadion Gelredome ontplofte toen Vitesse vijf minuten later op 3-2 kwam. Marco van Ginkel verstuurde een briljante pass, Renato Ibarra rondde heel fraai af. Doelman Kenneth Vermeer, de grote uitblinker bij Ajax, was kansloos.

 

—————————————————————

                                             (Advertentie)

Voetbalvereniging DVOV uit Velp zoekt voor het seizoen 2013 – 2014 voor het eerste elftal een resultaatgerichte hoofdtrainer. DVOV komt nu uit in de derde klasse van het zaterdagvoetbal en is een ambitieuze vereniging met 500 leden.

Naast ervaring als hoofdtrainer heeft u affiniteit met jeugdvoetbal en bent u in het bezit van het diploma TC 2. De trainer-coach verzorgt tweemaal per week, op de dinsdag- en donderdagavond, de training van onze selectie en heeft daarbij oog voor het inpassen en de doorstroming van onze jeugd. Op de zaterdag bent u verantwoordelijk voor de coaching van ons 1e elftal.

U bent in staat een hechte teamsfeer te creëren en spelers beter te maken. U staat zowel tussen als boven de groep en communiceert goed met de trainer van het 2e elftlal en de jeugdteams. Daarnaast heeft u oog voor de clubcultuur.

Heeft u interesse ?

Uw sollicitatie kunt u voor 6 februari per e-mail sturen naar: secretaris@dvov.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oscar Hutjes, telefoon: 06-19505375

—————————————————————