Kampioen MASV een klasse apart

23 april 2016 | Van onze AS-redactie

MASV heeft zaterdagavond op overtuigende wijze de titel gepakt in de vijfde klasse F. De uitwedstrijd bij De Paasberg leverde voor de mannen van trainer Marcel Gerrist een 7-0 overwinning op. Twee wedstrijden voor het einde van de competitie is MASV niet meer in te halen door achtervolger Elistha.

De kampioenswedstrijd van MASV was zaterdag al na twintig minuten beslist. Romario van Beek, oud-speler van De Paasberg, scoorde in de 17e minuut vanaf de strafschop stip 0-1 en verdubbelde drie minuten later de voorsprong van de bezoekers: 0-2. De spanning leek terug te keren toen Murat Senyer onderuit werd gehaald en de arbiter de bal op de stip legde. De toegekende strafschop werd door Erdal Senyer echter nonchalant naast geschoten.
Na de hervatting hoefde MASV zich niet bovenmatig in te spannen om de score verder op te voeren. Het verweer van De Paasberg stelde weinig voor en de bezoekers bepaalden met enkele fraaie treffers voor een 0-7 eindstand. Moussa Hamdaoui kopte raak na een corner van Michael Jaliens (0-3), waarna Romaro van Beek na een fraaie voorzet van Michel Gieben ook al met het hoofd voor 0-4 zorgde. Invaller Sajhi el Hamdoui scoorde na een briljante pass van aanvoerder Jaimy Vahlkamp voor 0-5. Vahlkamp scoorde na een individuele actie zelf 0-6. El Hamdoui zette de 0-7 eindstand op het bord door een voorzet van Joshu Cortus technisch knap binnen te schieten.

* Foto boven: Moussa Hamdaoui (niet zichtbaar) kopt raak voor MASV (0-3). Doelman Wilco van Walen is kansloos (Foto: Nico Kooij)
* Ook onderstaande foto ’s zijn van Nico Kooij¬†

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Romario van Beek kopt na een prachtige voorzet van Michel Gieben de 0-4 binnen voor MASV.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Aanvoerder Jaimy Vahlkamp van MASV kapt doelman Wilco van Walen van De Paasberg uit en scoort daarna beheerst 0-6.

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Bestuurslid Frans Leenders van MASV met de bloemen voor de spelers. Links wisselspeler Nicky Hofs. De oud-Vitessenaar kwam niet in actie voor MASV.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Blijdschap bij MASV na de behaalde titel.