Könnemann: 3 goals in oefenwedstrijd

12 januari 2011 | Van onze AS-redactie

Jonge Kracht hervat op 23 januari de competitie in 1E met een uitwedstrijd bij Voorwaarts Twello. In de aanloop speelt de Huissense ploeg drie oefenduels. Dinsdag verloor Jonge Kracht de eerste van Vitesse/AGOVV A1: 3-4.

Stephen Könnemann was dinsdagavond in Huissen de opvallendste man op het veld. De speler van Jonge Kracht scoorde 3 keer, maar kon niet voorkomen dat de eersteklasser de oefenwedstrijd van Vitesse/AGOVV verloor.
In de eerste helft nam het jonge elftal van Vitesse/AGOVV, dat voor rust met 4 B-spelers aantrad, een 1-0 voorsprong door een treffer van Kurtly de Windt. Ronald Helbling miste in de eerste helft nog een mooie kans op de Huissense gelijkmaker.
 Na de hervatting vielen nog zes goals. Könnemann maakte uit een bijna onmogelijke hoek gelijk, waarna de bezoekers de stand door slecht verdedigen aan Huissense zijde binnen een mum van tijd naar 1-3 tilden. Könnemann scoorde eerste uit een vrije trap 2-3, waarna hij na goed voorbereidend werk van Tom te Boekhorst en Marc Jansen voor 3-3 zorgde. Vlak voor tijd besliste Adnane Tighadouini de wedstrijd: 3-4.
Voordag Jonge Kracht de competitie hervat speelde de ploeg van trainer Mohammed Mouhouti nog twee oefenwedstrijden. Zondag 16 januari treedt de Huissense formatie in Elst aan tegen Spero (aanvang 11.00 uur). Op dinsdag 18 januari oefent Jonge Kracht in Duiven tegen DVV (aanvang 20.00 uur).
Jonge Kracht speelt zijn eerste thuiswedstrijd voor de competitie op zondag 30 januari. Dan staat de Betuwse derby tegen De Bataven op het programma.