Jonge Kracht veilig na zege op WSV

1 mei 2011 | Van onze AS-redactie

Jonge Kracht heeft zijn verblijf in de eerste klasse met een seizoen verlengd. De Huissense ploeg won zondag op eigen veld met 3-1 van WSV en is met nog 2 duels voor de boeg al veilig.

Trainer Mohammed Mouhouti moest door schorsingen van Ton Vink, Ellis Orgenia en Rick Houterman en een blessure van Klaas Venderbosch wat improviseren. Gevolgen had dat niet, want de thuisclub kwam prima voor de dag.
WSV kon rechtstreekse degradatie nog ontlopen, maar de Apeldoornse ploeg had in Huissen geen schijn van kans. Shiwan Hamdaziz opende na een half uur op aangeven van Stephen Könnemann de score, maar nog voor de pauze maakten de gasten gelijk: 1-1.
Könnemann zette de thuisclub 10 minuten na de hervatting op 2-1, waarna Hamdaziz met een schot van 25 meter het duel besliste: 3-1.
“We kunnen de laatste 2 wedstrijden nu heerlijk vrijuit voetballen”, zei Jonge Kracht-trainer Mohammed Mouhouti, die na dit seizoen vertrekt bij de Huissense ploeg. “We hebben de doelstelling gehaald en ik kan Huissen met opgeheven hoofd verlaten. Ik heb hier 2 hele leuke seizoenen gehad.”