Jonge Kracht tegen VVOG kansloos: 1-3

21 augustus 2011 | Van onze AS-redactie

Jonge Kracht heeft zaterdag thuis de bekerwedstrijd tegen zaterdaghoofdklasser VVOG Harderwijk met 1-3 verloren. De Huissense eersteklasser raakte in de slotfase het spoor helemaal bijster.

De doelpunten vielen allemaal in het laatste kwartier. Daarvoor ging de strijd redelijk gelijk op. VVOG werd na rust wel sterker en sloeg in de slotfase door Kerver, Duis en Bugera toe. Vlak voor tijd redde Azarouf de eer voor Jonge Kracht.
Trainer Roy van der Hoek verbond niet al te veel conclusies aan de nederlaag: “Deels kwam het doordat bij ons veel spelers afwezig waren door blessures of andere oorzaken. Maar ik moet ook zeggen dat VVOG wel twee klassen beter was. Die ploeg had veel balbezit, zonder dat dit trouwens veel kansen opleverde. Wij speelden slordig en gehaast, met de linies te ver uit elkaar. Er moeten nog veel dingen verbeterd worden.”
“Voor ons is dit bekertoernooi wel érg zwaar, met ploegen als SDC Putten, Go Ahead Kampen en VVOG in de poule. Het zijn allemaal échte oefenwedstrijden.”