Jonge Kracht snakt naar doelpunten

13 februari 2011 | Van onze AS-redactie

Jonge Kracht komt in de eerste klasse E niet meer tot scoren. Zondag was de Huissense ploeg een uur lang heer en meester bij De Bataven, maar de 3 punten waren voor de Gendtse formatie: 4-0.

Trainer Mohammed Mouhouti van jonge Kracht kon er na afloop met de pet niet bij. “We hebben in de eerste helft zeker 8, 9 opgelegde kansen gehad. Allemaal gemist en als je niet scoort, houdt het op.”
Verwijten maakte hij zijn ploeg niet. “Maar na de 2-0 waren wij niet meer bij machte er nog veel aan te doen. We gaven daarna ruimte weg, waardoor de score nog opliep naar 4-0.”
Jonge Kracht keek al binnen 2 minuten tegen een achterstand op. Een aanvaller van de thuisclub profiteerde na een misverstand tussen Jan-Willem Lentjes en Driss Jeniyeh: 1-0. “Maar dan heb je nog 88 minuten om dat recht te zetten. Voetballend deden we dat ook, want De Bataven kwam er niet aan te pas”, was het oordeel van Mouhouti.
Open kansen voor Stephen Könnemann, Shiwan Hamdaziz, Ronald Helbling en Rick Houterman bleven echter onbenut. De laatste had na de pauze ook nog een dot van een kans, maar schoot naast. De Bataven bleek een stuk effectiever en deed wat Jonge Kracht naliet: scoren.

Uitslagen eerste klasse E
Voorwaarts – Achilles ’12       2-1
De Bataven – Jonge Kracht     4-0
Epe – Tubantia                       1-2
PH – SDOUC                           6-2
Longa ’30 – SC Enschede       3-0
AWC – Germania                    1-2
WSV – Albatross                     4-0