Jonge Kracht op 3 april naar Tubantia

16 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Het restant van de wedstrijd Tubantia – Jonge Kracht (1E zondagvoetbal) wordt op zondag 3 april gespeeld. Het duel werd op donderdag 10 maart na 19 minuten gestaakt na een zware blessure van Lars Verhagen van Jonge Kracht.

Verhagen brak na een botsing met doelman Jay Lelie van Jonge Kracht zijn enkel en zijn kuitbeen. De middenvelder is inmiddels geopereerd.
Het restant van de wedstrijd zou bij een 0-0 stand aanvankelijk op donderdag 17 maart worden gespeeld. “Meteen na de gestaakte wedstrijd hebben wij met een afgevaardigde van de KNVB en met mensen van Tubantia overleg gevoerd”, vertelt Gertie Nijs, bestuurslid van Jonge Kracht. “De afgevaargdigde van de KNVB meldde dat de wedstrijd vóór 1 april uitgespeeld moest worden. We hadden toen de keuze uit woensdag 16 maart of donderdag 17 maart. Het werd toen 17 maart, maar tot onze verbazing kregen we later bericht van de KNVB dat het gehele programma van 3 april is verschoven naar maandag 25 april, tweede paasdag. Op zondag 3 april spelen we nu het restant bij Tubantia.”
Op die datum staan ook de inhaalwedstrijden AWC-PH en Voorwaarts T–SDOUC op het programma.