Johann Peters geeft jeugd weer kans

12 november 2010 | Van onze AS-redactie

Na Volendam treffen de handbalmannen van Swift zaterdag weer een van de betere ploegen van Nederland: Bevo. Swift-trainer Johann Peters hoopt de ploeg uit Panningen goed partij te kunnen geven.

Peters beroept zich daarbij op de tweede helft van de wedstrijd tegen Volendam, waarin zijn team alleszins verdienstelijk speelde en de topclub heel aardig kon bijbenen. Met dezelfde instelling zou Swift ook bij het favoriete Bevo goed kunnen meedoen. Peters: “Bevo is al jaren een top-vijf-ploeg. Als ze van ons winnen, zitten ze in de top-vier. We kunnen dus de borst natmaken, maar dat geeft niet. Voortbordurend op de tweede helft van Volendam, hoop ik echt dat we Bevo goed partij kunnen bieden. Ik zal in elk geval een beroep doen op al mijn spelers. De jeugd heeft het vorige week erg goed gedaan. De jonge jongens trainen keihard en krijgen weer een kans. Bovendien is dat alleen maar goed voor de breedte van mijn selectie.”

Bevo staat momenteel op de vijfde plaats in de eredivisie met 8 punten uit 8 wedstrijden. Swift staat 9e met 5 uit 8.
De Arnhemse ploeg kan zaterdag In Panningen met een complete en fitte selectie spelen. De wedstrijd begint  om 20.00 uur.

Klik hier voor het complete sportprogramma.