Janhein Wisse naar SC Veluwezoom

28 november 2010 | Van onze AS-redactie

Janhein Wisse heeft bij de KNVB overschrijving aangevraagd. De 22-jarige aanvaller verkast van Westervoort naar Veluwezoom. Wisse traint vanaf dinsdag mee bij de Velpse derdeklasser.

“Ik ga bij Veluwezoom meetrainen, vanaf volgend seizoen ga ik er ook spelen”, vertelde Wisse zaterdagavond.
Wisse trainde ook vorig seizoen al vijf maanden mee bij de Velpse vereniging, nadat hij door zijn vereniging Westervoort als lid was geroyeerd na een vechtpartij in het duel met het Zevenaarse OBW.
 “Ik zou toen al naar Veluwezoom gaan, maar ik heb mijn inmiddels vertrokken trainer Bob Hartemink uiteindelijk beloofd dat ik toch bij Westervoort zou blijven. Ik had ook een Westervoorthart. Mijn royement is op de algemene ledenvergadering van Westervoort, op 29 september, met één tegenstem teruggedraaid.”
Wisse mocht daarna weer uitkomen voor de hoofdmacht van Westervoort en scoorde in 7 wedstrijden 6 keer. Twee weken geleden liet de topscorer echter weten niet langer voor de hoofdmacht uit te willen komen. “In de wedstrijd tegen RKPSC is er wat geknakt. Ik had geen zin meer in dat gezeur elke zondag.”
Meer details wil Wisse er niet over kwijt. Dat hebben we met elkaar zo afgesproken. Ik ga nu lekker trainen bij Veluwezoom en er volgend seizoen voetballen”, aldus de 22-jarige Westervoorter.