Ivo Rigter even terug bij AVW’66

16 december 2010 | Van onze AS-redactie

Ivo Rigter en Mike Peters keren voor heel even terug bij AVW’66. De voetballers van respectievelijk topklasser Achilles’29 en zaterdaghoofdklasser DTS’35 maken deel uit van een All Stars team, dat op 1 januari speelt tegen AVW’66.

Het All Stars team bestaat uit oud-spelers van AVW’66. Zij nemen het op Nieuwjaarsdag op tegen het huidige eerste elftal van AVW’66. Het All Stars team wordt gecoacht door trainer Mark Geutjes, ex-trainer van AVW’66.
Ivo Rigter, afkomstig uit de jeugd van AVW’66, maakt momenteel furore bij Achilles’29. Afgelopen zondag had de aanvoerder van de Groesbeekse club 3 doelpunten en 2 assists een groot aandeel in de 5-1 zege van zijn ploeg op FC Lienden. Woensdag speelt de aanvaller met de topklasser in de achtste finale van de KNVB-beker in Groesbeek tegen RKC Waalwijk. 

De wedstrijd tussen het All stars team en AVW’66 begint op 1 januari op sportpark Hamerden in Westervoort om 18.00 uur en duurt twee keer 25 minuten. Aansluitend houdt AVW’66 in het eigen clubhuis de nieuwjaarsreceptie.

Selectie All Stars team
:  Matthijs Hekman (keeper), Fred Hakvoort, Henk Huisman, Hans Reussing, Rein Hendriks, Arno Verhoeven, Pieter Jan Klarenbeek, Bas van de Bos, Heico de Roos, Ruud Buil, Marco Buil, Mike Bosveld, Jeffrey Hoonakker, Alex van Bommel, Ivo Rigter en Mike Peters. Leider: Hans Smit.