Invallers bepalend bij Presikhaaf

9 oktober 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactei

Winnen. Het wordt gewoonte bij FC Presikhaaf. Maar zondagmiddag ging dat in de tweede klasse I in de thuiswedstrijd tegen Albatross een stuk moeilijker dan de 4-1 uitslag doet vermoeden. Invaller Sherwin Grot scoorde 2 keer voor Presikhaaf.

“Geen verkeerde ploeg”, zei trainer Dennis van Beukering van Presikhaaf over Albatross. “Na een 1-1 ruststand kreeg Albatross in het eerste kwartier na de pauze een paar hele goede kansen en als die erin waren gegaan, had ik het nog moeten zien”, bekende Van Beukering. “We verloren in die fase de slag op het middenveld.”
Het door oud-Feyenoordspeler en ex-Babberichtrainer geleide Albatross liet die mogelijkheden onbenut. Dat was mede een gevolg van het prima keeperswerk van Wesley van Hijum bij Presikhaaf. “Wesley keepte als vanouds”, zei Van Beukering.
Shiwan Hamdaziz had Presikhaaf op voorsprong gezet. Na de 1-1 ruststand zorgde Essen Gürbüz voor 2-1. Invaller Sherwin Grot scoorde daarna nog 2 keer. “De 4-1 was een lob van 35 meter”, zei Van Beukering, die enthousiast was over zijn invallers. “Want ook Michel de Kinkelder zette bij zijn eerste actie meteen iemand alleen voor de keeper.”
Presikhaaf is na 6 duels met 15 punten koploper in de tweede klasse I. Leones (14 uit 6) en DCS (13 uit 6) zijn de direkte achtervolgers.

Uitslagen Tweede klasse I
Presikhaaf – Albatross            4-1
Concordia Wehl –  Silvolde     4-5
DVV – Bemmel                          2-5
Grol – Rood Wit                        2-1
DIO’30 – DCS                            1-2
Leones – Quick 1888              3-1
Varsseveld – Orion                  3-2