Hockeyers HCM naar ‘prima puntje’

14 november 2010 | Van onze AS-redactie

“Een prima puntje.” Zo beoordeelde HCM-trainer Marcel Willemsen het 1-1 gelijke spel van zijn hockeymannen in de thuiswedstrijd  tegen Leusden.

Er klonk tevredenheid door in Willemsens woorden. “Na twee zeperds werd het tijd voor een positieve uitslag. Een gelijkspel tegen een ploeg die bij je in de buurt staat, een directe concurrent dus, is niet slecht.” De Arnhemse eersteklasser ging goed van start en verschafte zich in de eerste helft een aantal mooie mogelijkheden. Uit een ervan scoorde Thijs Bottemanne de 1-0.
HCM werd na de hervatting teruggedrongen en moest toezien hoe Leusden halverwege de tweede helft op 1-1 kwam en zelfs op jacht ging naar de 1-2. “Toen werd het voor ons nog even billenknijpen en moesten we ons tot verdedigen beperken. Gelukkig konden we de 1-1 over de eindstreep trekken. Ik ben er tevreden mee, hoewel de omgeving verwacht dat wij meer laten zien. Het is wel zo dat een aantal spelers niet in de vorm van eerder dit seizoen verkeert, maar er is vandaag weer erg hard gewerkt. Dat is positief.”