‘Herstel’ MASV na zeperd bij Woezik

27 maart 2011 | Van onze AS-redactie

MASV heeft Leones, koploper in 3D, niet kunnen verrassen. Toch herstelde de Arnhemse ploeg zich van de 10-1 nederlaag van vorige week bij Woezik, want MASV bood ondanks het verlies (1-4) prima tegenstand. Niettemin is de degradatie naar de vierde klasse nu een feit.

“Een wereld van verschil met de wedstrijd tegen Woezik”, vertelde trainer Ton Keijman (foto) van MASV na afloop. “En als we de kansen die we creëerden, hadden benut, hadden wij er ook 4 kunnen maken. Want dat waren geen kleintjes.”
Keijman, die zich al bij de degradatie had neergelegd,  doelde vooral op de eerste minuten toen MASV 2 dotten van mogelijkheden kreeg. Beide waren aan Saïd Maamri niet besteed.
Wat MASV naliet, deed Leones in de vierde minuut wel: scoren. Na 20 minuten was het duel beslist, toen Leones opnieuw toesloeg: 0-2.
Keijman: “Dat gebeurde nadat wij zelf weer een kans hadden laten liggen. Dan is er de teleurstelling en valt het team in 2 linies uiteen. Met die ruimte weet een ploeg als Leones dan wel raad.”
MASV bleef echter knokken en dat was volgens Keijman een groot pluspunt. “Want daar heb ik de afgelopen week zo links en rechts wel iets over gezegd.“
De toespraak van Keijman tijdens de rust al had snel niet veel waarde meer, want na een foutje in het centrum was het na de pauze al snel 0-3. Na de 0-4 deed Dwayne Grot met een fraaie treffer nog wat terug voor MASV: 1-4.
Keijman kon tegen Leones niet beschikken over Danny Hessing, die wegens privéomstandigheden afwezig was. Mike Versseveld had de hele week niets van zich laten horen en was er ook niet bij. Dat gold ook voor Mohammed Bouraarassi, die zondag zonder opgaaf van redenen was weggebleven. “Daar ben ik heel boos om”, sprak Keijman duidelijke taal.