Hans Cooke bezorgt OVC’85 3 punten

20 november 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

OVC’85 heeft in de vierde klasse F een uitstekende zege behaald. De Oosterbeekse ploeg won uit bij HAVO met 2-1 en deelt nu de derde positie in 4F met Driel. In Haalderen zorgde Hans Cooke voor de winnende treffer.

“We hebben 90 minuten gedomineerd en eindelijk, na een paar moeizame wedstrijden, een mooie pot voetbal laten zien”, zei trainer Peter van den Borden van OVC’85 na afloop. Met goed veldspel kwam OVC85 vanaf het eerste fluitsignaal regelmatig in scoringspositie. Het was aan de uitstekende keeper van HAVO te danken dat de gasten in het eerste half uur niet tot scoren kwamen. Gregory Rosebel brak in de 30e minuut de ban: 0-1.
Vlak voor rust scoorde Havo uit een corner de gelijkmaker: 1-1. OVC’85 liet zich daardoor niet uit het veld slaan, want na rust veranderde er weining aan het spelbeeld. OVC’85 creëerde kans op kans, maar pas in de 82e minuut scoorde Hans Coocke de verdiende 1-2.
vanden Borden was na afloop dolblij. “Ik ben trots op het vertoonde spel van OVC en ik moet Havo complimenteren met de sportieve vechtlust die zij lieten zien.”