Handballer Thijs Geurds en korfbaltrainer Michel Ligt zondag in sportprogramma van RTV Connect

7 januari 2023 | Van onze AS-redactie

RTV Connect, de streekomroep voor Arnhem, Renkum, Zevenaar, Doesburg, Duiven en Westervoort, besteedt in haar sportprogramma Connect Sport op de radio (iedere zondag tussen 14.00 – 17.00 uur) ook in 2023 weer volop aandacht aan de sportactiviteiten in deze regio.

Het amateurvoetbal is nog niet gestart, dus een mooi moment om zondag 8 januari met een aantal trainers wat diepgravender in gesprek te gaan over hun werk en hun team. Deze week spreekt presentator Christiaan Zevenbergen uitgebreid met Muhaiman Samir en Bastiaan Veldhuizen, trainers van respectievelijk SML en het Oosterbeekse OVC ’85. Natuurlijk kijken we terug op de wedstrijd die Vitesse zaterdagavond heeft gespeeld tegen AZ.

Er wordt zondag tevens aandacht besteed aan de zaterdag de korfbalwedstrijd Oost Arnhem tegen AW.DTV. Met handballer Thijs Geurds (DFS Arnhem) wordt vooruit gekeken naar hun wedstrijd in de eredivisie tegen koploper Hellas op zaterdag 14 januari. Hetzelfde wordt gedaan met Luuk van den Borden (trainer LIVO-volleybal vrouwen), Buddy Simon (Labyllov, volleybal mannen) en met de vrouwen van Aetos.

Het veldhockey heeft plaatsgemaakt voor het zaalhockey en ook daarover bericht Connect Sport: gesprekken met de trainers Jamie Swiers (vrouwen Arnhem) en Ard van Anken (mannen Upward).

In de studio is te gast Michel Ligt, korfbaltrainer van Zwaluwen uit Zevenaar. De presentatoren praten met hem over alle facetten van de korfbalwereld, inclusief zijn visie op het spelletje en uiteraard zijn eigen team.

Tot slot wordt er aandacht besteed aan waterpolo: presentator Wim Ludeke gaat met Joanne Koenders (ex-international, ex-Polar Bears) in gesprek over haar switch naar het in de tweede divisie spelende Arnhemse ENC.

RTV Connect radio is op de volgende kanalen te ontvangen:
Ether: 94.0 (Zevenaar), 104.9 (Doesburg) of 105.9 FM (Arnhem)
Kabel: Ziggo: Kanaal 915 | CI+: Kanaal 1358 | T-Mobile: Kanaal 2081 | KPN: Kanaal 1019
Online: https://www.rtvconnect.nl/rtvconnect-radio/live-radio
Of gebruik de RTV Connect app of TuneIn App.