HandbalAcademie in sporthal Elderveld

10 november 2010 | Van onze AS-redactie

De Nederlandse HandbalAcademie speelt haar Europa Cupduel in Arnhem. In sporthal Elderveld ontmoet de talentvolle vrouwenploeg in de eerste ronde van de Challenge Cup het Belgische HC Rhino op zaterdag 20 november.

Estavana Polman, die behalve voor VOC Amsterdam in competitieverband ook de kleuren van de HandbalAcademie verdedigt, is dan niet van de partij. De 18-jarige Arnhemse, vorig seizoen nog actief voor AAC 1899, speelt met VOC al Europees en het is niet toegestaan voor twee verschillende ploegen in Europees verband uit te komen. De HandbalAcademie speelt zaterdag 13 november eerst uit tegen HC Rhino.
Het Europa Cupduel tussen de HandbalAcademie en HC Rhino in sporthal Elderveld wordt door het NHV georganiseerd in samenwerking met AHV Swift en Sportbedrijf Arnhem.
Het NHV heeft ook vier competitiewedstrijden van de HandbalAcademie aan de Arnhemse sporthal Elderveld toegewezen. De eerste was al op 13 oktober tegen landskampioen VOC. De tweede staat gepland op woensdag 12 januari 2011. De HandbalAcademie, dan met Estavana Polman, treft op die dag Nieuwegein.