Gratis les voor jonge keepers bij AZ 2000

14 januari 2011 | Van onze AS-redactie

AZ 2000 biedt jonge keepers de gelegenheid om op woensdag 19 januari deel te nemen aan een gratis keepersles. Die worden gegeven door Jan en Danny Lücke, beiden verbonden aan Keepersaction-Keepersacademie.

Keepers in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar, zowel jongens als meisjes, zijn woensdag 19 januari van harte welkom op het sportpark aan de Drielsedijk in Arnhem. Zij hebben 2 mogelijkheden, van 16.30 uur tot 17.30 uur of van 19.00 uur tot 20.00 uur. Aan de keepersles op het complex van AZ 2000 zijn geen kosten verbonden. Wel dienen de jonge keepers zich vooraf op te geven via j.lucke@chello.nl of telefoonnummer 06-15201000 met vermelding van naam, leeftijd en de gewenste tijd.
“Danny en ik hebben beiden een verleden bij Zuid Arnhem, nu AZ 2000”, legt Jan Lücke uit. “Wij proberen door enkele activiteiten weer meer leven in de club te krijgen. Wij garanderen in ieder geval een zeer plezierig en leerzaam uur en zien een aantal enthousiaste keepers graag verschijnen.”
Er is zowel ’s middags al ’s avonds een les. Lücke: “Dat hebben we ook gedaan voor de ouders, die misschien wel meewillen, maar bijvoorbeeld ’s middags niet in de gelegenheid zijn om dat te doen.”
Lücke verzorgt met zijn Keepersacademie de opleidingen bij FC Utrecht en Sportclub Bemmel. Zijn zoon Danny Lücke was in het verleden (jeugd)keeper bij Vitesse, Ajax en FC Den Bosch. De nu 29-jarige doelman stond ook nog onder de lat bij RKHVV en Bennekom.