Glorieuze rentree MASV in vierde klasse

4 september 2016 | Van onze AS-redactie

MASV heeft zondag een prachtige rentree gemaakt in de vierde klasse. De ploeg van trainer Marcel Gerrist won thuis op het mooi sportpark Malburgen-West, met 3-0 van Elistha. Bij rust leidde de thuisploeg al met 1-0.

MASV was duidelijk sterker dan de bezoekers, maar de openingstreffer viel pas op slag van rust. Joshua Cortus was de maker. Na de hervatting zette Elistha meer druk op de defensie van MASV, maar ook in de tweede helft gaf de Arnhemse defensie geen kansen weg. “We hadden de totale controle”, zei Gerrist na afloop.
Romario van Beek zorgde voor 2-0 en toen Elistha nog meer de aanval koos, profiteerde Michel Serfilia van de geboden ruimte en bepaalde de eindstand op 3-0. Gerrist: “Dit was voor ons een goed begin in de vierde klasse en een topdag voor MASV.”

arnhemse-boysArnhemse Boys verging het op de eerste speeldag beduidend minder goed. De formatie van trainer Pierre van den Berg verloor thuis kansloos van GVA: 1-4. Na een 0-1 ruststand deed de thuisploeg pas bij 0-3 wat terug. Mitch Jurriƫns mocht vanaf de strafschopstip aanleggen en faalde niet. Niet lang daarna werd de oude marge door GVA hersteld: 1-4.

Jonge Kracht pakte door een 2-0 zege bij OSC 3 punten. In Oosterhout scoorde Michel Jansen voor de pauze en Stijn van Dalen na rust voor de Huissenseploeg.
OVC ’85 hield aan het bezoek SDOO een punt over: 1-1. Die stand was al bij rust bereikt. Nadat SDOO door een eigen doelpunt van OVC ’85 op voorsprong was gekomen, zorgde Richard Jansen vlak voor de pauze voor de gelijkmaker.
De Paasberg incasseerde bij DVOL in Lent een dozijn doelpunten en verloor met 6-2. Brian Stam zorgde nog wel voor 0-1 en na de 2-1 ruststand zorgde Angelo van Maanen uit een strafschop opnieuw voor vreugde in het Arnhemse kamp: 2-2. De accu was daarna echter leeg bij de bezoekers, die in het laatste deel van de wedstrijd werden overlopen.

Klik hier voor de uitslagen