Gerritsen nog twee jaar bij ESA

5 februari 2016 | Van onze AS-redactie

Het bestuur van ESA heeft het na dit seizoen aflopende contract met trainer Peter Gerritsen met twee jaar verlengd. De Arnhemmer is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij zaterdagse voetbalderdeklasser.

Gerritsen is al sinds 1992 lid van ESA en speelde zelf jarenlang in het eerste elftal. Na zijn actieve voetbalperiode behaalde hij de vereiste trainersdiploma’s en deed een aantal jaren als assistent trainer ervaring op bij het eerste elftal. Gerritsen hecht veel waarde aan een langere verbintenis bij ESA. Met het huidige enthousiaste en jonge team wil de Arnhemmer uiteindelijk weer hogerop komen. Het bestuur van ESA is blij dat het Gerritsen langer aan de club heeft kunnen binden.
Met ESA presteert Gerritsen in het huidige seizoen uitstekend. In de derde klasse A van het zaterdagvoetbal staat ESA op een derde plaats met 28 punten uit 15 duels, De achterstand op koploper Advendo ’57 bedraagt slechts twee punten, maar de ploeg uit Ederveen speelde wel een wedstrijd minder. Het Veenedaalse VRC staat tweede met 30 uit 15.