Genaro Snijders langer bij Vitesse

23 juni 2011 | Van onze AS-redactie

Genaro Snijders heeft donderdag zijn contract bij Vitesse verlengd. De aanvaller, die nog steeds kampt met een knieblessure, tekende een contract tot 30 juni 2012.

Snijders speelde in totaal 34 competitiewedstrijden voor Vitesse. In het seizoen 2009|2010 werd de 21-jarige aanvaller een half seizoen uitgeleend aan FC Omniworld. In Almere speelde hij elf wedstrijden en maakte hij zijn eerste treffer in het betaald voetbal. Zijn totaal stond aan het einde van het seizoen op drie goals.
Snijders raakte in maart tijdens een wedstrijd van Jong Vitesse ernstig geblesseerd aan zijn knie. De kruisbandblessure houdt hem al een aantal maanden aan de kant. Hij hoopt in januari 2012 weer op het veld te staan.
De speler is erg blij met het nieuwe contract: “Vooral omdat ik al een paar maanden met een zware blessure aan de kant sta. Het is mooi dat de club vertrouwen in mij heeft uitgesproken”, zei hij bij Vitesse TV.

Donderdag zette ook Frank Berghuis zijn handtekening onder een driejarig contract bij Vitesse. De voormalige profvoetballer (44) wordt assistent-trainer van Jong Vitesse/AGOVV. Berghuis was van 2006 tot medio 2009 al eerder werkzaam bij de Vitesse/AGOVV Voetbal Academie. Naast zijn functie als assistent-trainer, gaat hij ook techniektrainingen verzorgen voor spelers uit de opleiding, Jong Vitesse/AGOVV en de A-selectie. Berghuis: “Ik ben blij dat ik weer terug ben. Op Papendal heb ik altijd met veel plezier gewerkt.”