Geen wijzigingen bij Vitesse

19 augustus 2011 | Van onze AS-redactie

Vitesse speelt zaterdag thuis tegen FC Utrecht (18.45 uur) in dezelfde opstelling als tegen VVV-Venlo. Keeper Eloy Room en Marcus Pedersen zijn er door blessures nog niet bij.

Nieuweling Jan-Arie van der Heijden zit wel bij de selectie maar hij begint op de bank. Hij trainde vrijdag voor het eerst mee met Vitesse.
Trainer  John van den Brom meldde: “We hebben een prima week achter de rug. Eerst was het nagenieten van de overwinning op VVV, maar dinsdag, woensdag en donderdag hebben we drie goede trainingsdagen gehad, ook op conditioneel gebied hebben we veel kunnen doen. We zijn dus klaar voor FC Utrecht.”
Langzaam maar zeker krijgt Van den Brom de selectie die hij graag wil. Hij is uiterst tevreden met de komst van Van der Heijden.”Een multifunctionele speler, zoals dat heet. Hij pas in ons beleid: een jonge, talentvolle speler, ook qua mentaliteit.”
Vitesse heeft verder nog hoop dat het Anthony Annan kan binnenhalen.  De 25-jarige Ghanees zou gehuurd moeten worden van Schalke 04.  Maar er zijn meer kapers op de kust voor de middenvelder.

Opstelling Vitesse: Meerits, Van der Struijk, Kashia, Drost, Büttner, Van Ginkel, Pröpper, Hofs; Chanturia, Bony, Jenner.